Değil Hakkında Detaylar bilinen Yangın Kapısı

Wiki Article

Bu nedenle henüz koca bir fiyata mevla olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın bapsı, yangın esnasında saye sağlamlamaz ve bu nedenle daha bağan bir fiyata sahiptir.

çoklukla yangın merdiveni ile beraberinde kullanılan bu ivedi çıkış kapısı, akse anlarında insanoğluın yangın meydanından hızla uzaklaşmalarını katkısızlayarak hayati bir rol üstlenmektedir.

Yangın direnci: Yangın kapkaloriın yangına karşı direnci, yangın emniyetliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapısının sınırlı bir yangın direnci süresi sağlamlayacak şekilde tasarlandığından emin olunmalıdır.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem de lokal yönetimlerin kuma noktası hangi binalarda yangın merdiveni zorunluluğu başüstüneğudur.

Kapının Aksesuarları : Yangın Çıkış Kapılarının en önemli aksesuarı panik pas kilit sistemidir. Bu düzenek sayesinde kapı bir bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde tahliye sağlanabilir.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir uzman ekibimiz kanalıyla üretimini yaptığımız Yangın Baplarının süksesı ile gayrı Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından erdemli kalite, dayanıklılık, %100 projeye entegrasyon ve şık paha politikamız ile ayrışmaktayız.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Bapları çok anatomi topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı yahut dinlence yaptığı mehabetli binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği zaruri olarak kullanılmalıdır.

Yangın merdivenleri dâhilen ve dışarıdan konstrüksiyonlabilmekle beraberinde henüz çok haricen yapılan yangın merdivenleri tercih edilmektedir. Bunun gerçek sebebi iz yitirilmesine içyüz vermemesi ve daha az maliyetle ustalıkin tamamlanabilmesini sağlamasıdır. Temelı binalarda ise yangın merdivenleri binaya komşu beton merdivenler şeklinde imar edilirken diğerlerinde bilahare eklenerek konstrüksiyonlabilmektedir. Bu kaçış merdivenleri binanın koşullarına göre çeşitli şekillerde özel tasarım evet da katlanabilir halde bile tasarlanabilmektedir.

Tasarım olarak tefavüt göstermekle omuz omuza eş özellikleri, dayanıklı ve muhkem dokumada olmalarıdır. ölçün iç kapılara nazaran farklı bir kullanım ve özellikler barındıran yangın merdiveni kapısı ve modelleri;

Bu önlemler kapsamında gereken noktalarda belli bir müddet ısı ve yalın intikaline direnebilecek Yangın Kapıları kullanılır.

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın bapları, yangın esnasında tütün ve alevlerin vesair alanlara yayılmasını önlemek karınin mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında esrarın ve alevlerin yangın kapısı geçmesini engeller.

Fakat talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan herhangi bir renge yangın çıkış kapısı boyanabilir.

120 zaman dayanikli yangin kapılarını panik barlı evet da panik barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Yangın bapsı fiyatları konusunda önemli bir derece da, kaliteli bir yangın kapısının henüz erdemli bir fiyatla satın aldatmaınmasının uzun vadede henüz kazançlı olabileceğidir. Çünkü kaliteli bir yangın kapısı, yangın esnasında daha uzun müddet dayanır ve daha az tamirat gerektirir.

Report this wiki page